Neutron®

Tűnélküli csatlakozó – hogy a katéter átjárható maradjon

Az első és egyetlen FDA által jóváhagyott eszköz, amely jelentősen csökkenti a katéterekbe történő visszaáramlás valamennyi típusát és rendelkezik az ICU Medical jól bevált infekciókontroll technológiájával.

A Neutron csatlakozó csökkenti a vér visszaáramlását és ezzel minimalizálja a katéter elzáródását

Neutronr

A katéter átjárhatóságának fenntarthatósága és az elzáródás minimalizálása fontos lépés lehet a beteg biztonságának növelése és a költségek csökkentése érdekében. Ám az erőfeszítések ellenére a centrális szerelék elzáródása, amelyet gyakran a vér visszaáramlása idéz elő, továbbra is jelentős tényező marad, amely a válságos állapotú betegek ellátásában késedelmet okozhat, növelve ezzel a fertőzés kockázatát és az egészségügyi költségeket. Éppen ezért a katéter elzáródás kockázatának csökkentése egyben csökkentheti a drága alvadás gátló gyógyszerek felhasználását és ezáltal csökkennek a katéterek elzáródásával kapcsolatos költségeket.

A Neutron áttörő anti-reflux technológiája segít megakadályozni az elzáródást, miközben biztonságos és hatékony mikrobiális akadályt biztosít. Más technológiákkal szemben, mint amilyenek a pozitív displacementtel rendelkező tűnélküli csatlakozók, a Neutron az egyetlen olyan, az FDA által jóváhagyott eszköz, amely megelőzi a katéter reflux valamennyi formáját, valamint felhasználja az ICU Medical szabadalmaztatott tűnélküli csatlakozó technológiáját, amely igazoltan minimalizálja a kontaminációt és segít a katéter használattal összefüggő véráramfertőzések kockázatának csökkentésében.


Letölthető dokumentációk

Neutron / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!