Bellovac ABT - Egyszerűen a legjobb

Bellovac® ABT a leggyakoribb választássá nőtte ki magát az autolog vér reinfúziója területén. Ez nem csak a biztonsággal és zárt rendszerrel társuló kiváló minőség miatt van így. Köszönhető ez az egyszerű és könnyű kezelhetőségének is, hiszen egy csomag tartalmazza mindazt, ami a vér gyűjtéséhez és reinfúziójához szükséges.

A biztonság a legfontosabb

Az autolog vér reinfúzióját posztoperatív vérzésnél ajánlják, főleg orthopédiai beavatkozásokat követően. A Bellovac ABT biztonságos és zárt rendszert biztosít három egyirányú szelepe révén. Így maximális biztonságot nyújt mind a beteg, mind pedig a kezelőszemélyzet részére.

Kedvelni fogja

A Bellovac ABT-t éppen olyan egyszerű kezelni, mint amilyen egyszerűnek tűnik. Nem szükséges hozzá drága eszköz vagy különlegesen kiképzett személyzet. Kettős funkciójának köszönhetően nem szükséges plusz drénkészlet alkalmazása. Ha egyszer kipróbálja, megkedveli.

Minden egyben

A Bellovac ABT szettben minden benne van, amivel rögtön használható. Tartalmaz nyársat és katétert, szívóharangot, autotranszfúziós zsákot és transzfúziós készletet. Valamennyi eleme (a nyárstól eltekintve) csak egyszeri használatra készült. A termékpalettán valamennyi tartozék külön is megtalálható.

A homolog vér transzfúziójának kockázata jól ismert. Nagyon gyakran hiány van vérből és a készleten lévő vért is inkább olyan esetekre tartalékolják, amikor más alternatíva nincs, például balesetekhez. Autolog vért lehet nyerni predonációval, haemodilucioval, intraoperatív és posztoperatív autotranszfúzióval. A Bellovac ABT a beteg saját, a műtétet követően összegyűjtött vérének autolog transzfúziójára szolgál.

A Mediplast egy olyan koncepciót takar, amely a termékekkel együtt átfogó segítséget és oktatást nyújt. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan első osztályú termékeket ajánlhatunk, amelyek kiállták az alapos teszteket és könnyen használhatók. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen, az autológ vértranszfúzióval kapcsolatos kérdésben. Örömünkre szolgál, ha segítségére lehetünk.

sebeszet-bellovac-abt-01.jpg


Letölthető dokumentációk

Bellovac ABT autolog / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!