drenkeszletek.jpg

Felhasználóbarát drénrendszer

Drenálás alacsony nyomáson

Miért ne választaná az alacsony vákuumos drenálást? Az alacsony vákuummal rendelkező drénnek – amilyen az Wellspect HealthCare rendszere – valóban sok előnye van.

  • Hatékony szívás
  • Kevesebb vérveszteség
  • Jobb drenálás
  • A drén hamarabb eltávolítható
  • Kevésbé szívja be a szöveteket


Ha túl nagy vákuumot alkalmaznak, szöveteket és kisebb ereket szívhatnak be a drénbe, amellyel fokozott vérveszteséget és a beteg számára kellemetlenséget okoznak. Az Wellspect HealthCare alacsony vákuumos drénjének segítségével igen hatékony a drenálás, de jóval kevesebb a probléma.

drenkeszletek-01.jpg

Előnyös a beteg és a személyzet számára egyaránt

A Wellspect HealthCare drének teljesen zárt rendszert alkotnak, így jelentősen lecsökken a posztoperatív fertőzések kockázata és a kórházi tartózkodás ideje.

  • A drenált folyadék a zárt rendszeren belül marad
  • A szívóharangban és a gyűjtőzsákban egyirányú szelepek vannak
  • Az egész rendszeren belül biztonságos minden csatlakozás
  • A beteg és a személyzet kontaminációjának minimálisra csökken a kockázata
  • A drének használata elősegíti a színvonalas betegellátást és ápolást


A fenti tények alátámasztják, milyen sok előnnyel jár az alacsony vákuumos drenálás a beteg számára: kisebb a fájdalom, gyorsabb a sebgyógyulás és kevesebb napot kell kórházban tölteni. Ugyevalóban felhasználóbarát megoldás?

drenkeszletek-02.jpg

Könnyen kezelhető drének

Használatuk egyszerű

Az Wellspect HealthCare alacsony vákuumú drénjeit nagyon egyszerű használni. Nincs szükség drága eszközök megvásárlására, vagy különlegesen kiképzett személyzetre. A szívóharangok, valamint azok bemeneti és kimeneti oldalánál található egyirányú szelepei könnyű kezelést tesznek lehetővé és folyamatosan időt takarítanak meg a kezelő személyzet számára. Kompletten, sterilen kerülnek forgalomba.

Széleskörű választék a különböző igények kielégítésére

A Wellspect HealthCare drénválasztékát a különböző sebészeti bevatkozások igényeihez igazították, hogy optimalizálják a zökkenőmentes és gyors gyógyulás lehetőségét.

Mindegyik szett más tulajdonságokkal rendelkezik. Termékválasztékunkban mindig megtalálható egy olyan drén, amely az Ön igényeit kielégíti, legyen szó akár volumenkapacitásról vagy szívóhatásról.

Az Wellspect HealthCare drénjei biztonságosak, könnyen kezelhetőek és jól áttekinthetőek Különböző sebészeti beavatkozásokhoz különböző drénekre van szükség.

Wellspect HealthCare egy olyan koncepciót takar, amely a termékekkel együtt átfogó segítséget és oktatást nyújt. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan elsőosztályú termékeket ajánlhatunk, amelyek kiállták az alapos teszteket és könnyen használhatók. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen, a drénkészletekkel kapcsolatos kérdésben. Örömünkre szolgál, ha segítségére lehetünk.

drenkeszletek-03.jpg
Letölthető dokumentációk

Drénkészletek / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!