drenkeszletek.jpg

Felhasználóbarát drénrendszer

Drenálás alacsony nyomáson

Miért ne választaná az alacsony vákuumos drenálást? Az alacsony vákuummal rendelkező drénnek – amilyen a Mediplast rendszere – valóban sok előnye van.

  • Hatékony szívás
  • Kevesebb vérveszteség
  • Jobb drenálás
  • A drén hamarabb eltávolítható
  • Kevésbé szívja be a szöveteket


Ha túl nagy vákuumot alkalmaznak, szöveteket és kisebb ereket szívhatnak be a drénbe, amellyel fokozott vérveszteséget és a beteg számára kellemetlenséget okoznak. A Mediplast alacsony vákuumos drénjének segítségével igen hatékony a drenálás, de jóval kevesebb a probléma.

drenkeszletek-01.jpg

Előnyös a beteg és a személyzet számára egyaránt

A Mediplast drének teljesen zárt rendszert alkotnak, így jelentősen lecsökken a posztoperatív fertőzések kockázata és a kórházi tartózkodás ideje.

  • A drenált folyadék a zárt rendszeren belül marad
  • A szívóharangban és a gyűjtőzsákban egyirányú szelepek vannak
  • Az egész rendszeren belül biztonságos minden csatlakozás
  • A beteg és a személyzet kontaminációjának minimálisra csökken a kockázata
  • A drének használata elősegíti a színvonalas betegellátást és ápolást


A fenti tények alátámasztják, milyen sok előnnyel jár az alacsony vákuumos drenálás a beteg számára: kisebb a fájdalom, gyorsabb a sebgyógyulás és kevesebb napot kell kórházban tölteni. Ugye valóban felhasználóbarát megoldás?

drenkeszletek-02.jpg

Könnyen kezelhető drének

Használatuk egyszerű

A Mediplast alacsony vákuumú drénjeit nagyon egyszerű használni. Nincs szükség drága eszközök megvásárlására, vagy különlegesen kiképzett személyzetre. A szívóharangok, valamint azok bemeneti és kimeneti oldalánál található egyirányú szeleppel könnyű kezelést tesznek lehetővé és folyamatosan időt takarítanak meg a kezelő személyzet számára. Kompletten, sterilen kerülnek forgalomba.

Széleskörű választék a különböző igények kielégítésére

A Mediplast drénválasztékát a különböző sebészeti bevatkozások igényeihez igazították, hogy optimalizálják a zökkenőmentes és gyors gyógyulás lehetőségét.

Mindegyik szett más tulajdonságokkal rendelkezik. Termékválasztékunkban mindig megtalálható egy olyan drén, amely az Ön igényeit kielégíti, legyen szó akár volumenkapacitásról vagy szívóhatásról.

A Mediplast drénjei biztonságosak, könnyen kezelhetőek és jól áttekinthetőek. Különböző sebészeti beavatkozásokhoz különböző drénekre van szükség.

A Mediplast egy olyan koncepciót takar, amely a termékekkel együtt átfogó segítséget és oktatást nyújt. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan első osztályú termékeket ajánlhatunk, amelyek kiállták az alapos teszteket és könnyen használhatók. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen, a drénkészletekkel kapcsolatos kérdésben. Örömünkre szolgál, ha segítségére lehetünk.

drenkeszletek-03.jpg
Letölthető dokumentációk

Drénkészletek / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!