Bemutatjuk a EIR UVC Mobil Levegőfertőtlenítő Készülékeket

A helyiségek tiszta, egészséges levegője még soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. A beszéd, köhögés és tüsszentés során a levegőbe kerülő részecskék hosszabb ideig ott is maradnak. Ezek a részecskék aztán mozgás, légáramlás hatására ott keringenek a levegőben. Az ilyen kontaminált levegőnek a belélegzése a vírus terjedésének veszélyét hordozza magában.Mobil Levegőfertőtlenítő Készülék UVC Fénnyel

AZ OLIMPIA JÁTÉKOK UVC BAJNOKA :)

A Finsen Tech vállalatnál nagy az öröm, hiszen az Olimpiai Játékok alatt a nagyteljesítményű és hatásfokú EIR Levegő szűrő és fertőtlenítő berendezései csendesen és hatékonyan gondoskodtak a rendezvény résztvevőinek védelméről. Igaz, hogy az UVC szűrés nem szerepel az Olimpiai Játékokon, de lássuk be, elég elismerést ad az Olimpián való legkisebb részvétel is. Finsen Tech a szigorú minőségi elvárásoknak megfelelve biztosította az Olimpikonoknak és résztvevőknek a legjobb levegő minőséget!

eir uvc_products supporting olimpic games

UVC FÉNYCSÖVEK

A légcserélő készülékben az UVC fénycsövek segítenek elpusztítani a levegőben található baktériumokat, vírusokat, amelyeket különben belélegeznénk és így egészségesebb levegőt biztosítanak a helyiségekben. Amikor UVC fény éri a kórokozókat, akkor a DNS-ük károsodik és inaktívvá válnak.

Az elvégzett teszt azt mutatja, hogy az UVC leghatékonyabb hullámhossza a 253,7 nm, amely káros hatással van a mikroorganizmusok genetikai szerkezetére. Az készülékeinkben alkalmazott UVC fény ezen a hullámhosszon sugároz. A fénycsövek hosszú élettartamúak (9000 óra) és ózonmentesek.

A kibocsátott UVC dózis, amely a SARS-CoV-2 vírus 99,95 %-os hatékonyságú elpusztításához szükséges 2.730 μW.sec/cm2. Az EIR UVC készülékek ezt a dózist biztosítják.

Készülékeink teljes UVC dózisát a besugárzási idő és az UVC intenzitás segítségével kalkuláltuk ki. A vírust érő UVC besugárzási idő nagyon lényeges a készülék levegőcsere kapacitásának meghatározásához. Készülékeinkben a levegő áramlásának gyorsasága ennek a kulcs kritériumnak a figyelembe vételével került megállapításra.

EIR UVC
EIR UVC
EIR UVC
EIR UVC
EIR UVC
EIR UVC

Letölthető dokumentációk

Prospektus / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!