Bemutatjuk a
Rediair mobil levegőfertőtlenítőt

Tiszta levegő akkor és ott, amikor és ahol szeretné

EGYSZERŰ, ÁM GYORS LEVEGŐTISZTÍTÁS

A rosszul szellőztetett helyisége levegőjében kórokozók, makrorészecskék és szagok terjengenek. A légzés, beszéd és köhögés során aerosol vagy cseppecskék útján terjedhetnek a kórokozók (mint az influenza vagy a koronavírus), amelyek több, mint egy órán keresztül a levegőben maradhatnak. Ezért alkottuk meg a Rediair-t.

Rediair levegőfertőtlenítő

10x hatékonyabb, mint a HEPA 13 szűrő.

A Rediairben 2 szénkompozit HEPA 14 szűrő van, amelyek a kettős centrifugális levegőbeszívó ventilátorral és a könnyen tisztítható nylon előszűrővel együtt dolgoznak, hogy csapdába ejtsék a részecskéket, a szagokat és a levegőben terjedő kórokozók 99,995 %-át.

Tiszta levegő kibocsátási érték

A kettős levegőbeszívási szűrőrendszernek köszönhetően a Rediair kivételesen magas, 600 m3/óra tiszta levegő kibocsátási értékkel rendelkezik. Kis mérete ellenére egytelen készülék hatékony levegőcserét biztosít egy 120m3-es helyiségben.

Rendkívül halk

A Rediair meglepően csendes normál üzemmódban. A többféle sebességbeállítási lehetőséggel a Rediar egy olyan hatékony levegőszűrő berendezés, amely halk működésével nem zavarja a környezetét.


Rediair levegőfertőtlenítő

Rediair levegőfertőtlenítő

Rediair levegőfertőtlenítő


DINAMIKUS DEKONTAMINÁLÁS

A kettős HEPA 14 és a karbon kompozit szűrőkkel a Rediar a helyiség levegőjét azonnal elkezdi dekonatminálni. A hálózati csatlakozót dugja a konnektorba, válassza ki a kívánt üzemmódot és a többit a Rediair elvégzi. Ennyire egyszerű. Jól adaptálható különböző helyzetekben, hiszen négy működési mód közül lehet választani:

1. Automata üzemmód

Amikor az automata üzemmód van beállítva, akkor a készülékben működik az intelligens részecskeérzékelő, amely méri a levegő minőségét és automatikusan állítja a ventilátor sebességét , hogy hatékonyan eltávolítsa a kontaminációt okozó anyagokat , miközben a LED-es kijelző mutatja az aktuális levegőminőséget.

2. Manuális mód

A Rediair manuális módban lehetővé teszi a működési paraméterek testre szabását. Az egyszerű digitális kijelzőn ki lehetőség van a ventilátorsebesség, a műkődési idő kiválasztására. A Rediair gyors és egyszerű levegőtisztítást biztosít.

3. Turbó mód

Turbó módban mindkét centrifugális levegőbeszívó ventilátor a legmagasabb sebességen forog, ezzel is jelentősen növelve a tiszta levegő kibocsátást 600 m3/óra. Így sokkal gyorsabban és hatékonyabban távolítja el a szennyező anyagokat a levegőből.

4. Éjszakai mód

Ha az éjszakai módot állítják be, akkor a Rediar a beépített fényérzékelője segítségével ellenőrzi, hogy a helyiség mennyire világos. Amikor a fényerő csökken, akkor a Rediair-en lekapcsol az összes LED és kijelző és a ventilátorok szinte teljes csendben tisztítják a levegőt az éjszaka folyamán.


Letölthető dokumentációk

Rediair Ismertető / PDF prospektus

LETÖLTÉS
Rediair Prospektus / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!