Medena - Fejlett szívási technológia

Komplett szívókészletek szakszerű sebészeti beavatkozásokhoz

A Medena szívók a legtöbb sebészeti beavatkozáshoz pl. általános sebészeti, érsebészeti, plasztikai sebészeti, fogászati, szájsebészeti, ortopédiai, nőgyógyászati, urológiai és rectoscopós beavatkozásokhoz alkalmazhatók.

A szívófejek, csövek, csatlakozók és más komponensek PVC-ből készülnek.

Mind a komplett szívó szettek, mind pedig egyedi komponensei sterilen, kettős csomagolásban – egy belső műanyag zacskóban és egy külső “peel open” tasakban – kerülnek forgalomba. A külső “peel open” tasak egyik oldalán átlátszó műanyag, másik oldalán pedig papír, amelyen a termék összes azonosító adata szerepel. A papírt különleges bevonat fedi, amely biztosítja a légmentességet, és szálmentesen nyílik. Ezeket a tasakokat hullámosított kartonból készült dobozba (575x385x410) csomagolják, amelyet egy egyszerű tépőmechanizmussal lehet kinyitni, hogy a tasak illetve a termék sérülésének kockázata minimális legyen.

A Wellspect HealthCare cég a termékeit az ISO 9001:2000 és ISO 13485:2003 minőségbiztosítási rendszerrel összhangban állítja elő. A termékeket etilénoxiddal elősterilizálják.

A Medena műtéti szívóeszközök termék palettája széles, de ugyanakkor specializált is, azért hogy valamennyi atraumatikus folyadék elszíváshoz, bármilyen sebészeti eljáráshoz megfelelő legyen. A termékpaletta magába foglal szívófejeket és csöveket valamint komplett, használatra kész szívókészleteket is. Különböző kialakítású szívófejek kaphatók, így a Medena megoldást nyújt valamennyi sebészeti beavatkozáshoz, függetlenül attól, hogy Ön a hasított végű Slit Tip (Vällfors) vagy a Maxi (kettős lumenű) eszközt részesíti előnyben. A választék számos speciális terméket is tartalmaz.

A nagy teljesítményű Medena termékek, az atrauamtikus folyadék szívó eszközök jó példái a Wellspect HealthCare modern technológia iránti elkötelezettségére. A Wellspect HealthCare hangsúlyt fektet az olyan termé kekre, amelyekkel a betegek első osztályú ellátást kapnak, és amelyek ezzel egy időben költséghatékony alternatívát biztosítanak a felhasználók számára.

sebeszet-medena-szivocso-slit-tip-01.jpg

sebeszet-medena-szivocso-maxi-maxett-01.jpg


Letölthető dokumentációk

Medena műtéti szívók / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!