MicroClave® Clear

Neutrális displacementtel rendelkező csatlakozó

Klinikailag bevizsgált átlátszó, tű nélküli technológia, amelyet arra terveztek, hogy csökkenjen a bakteriális fertőzések kockázata.

MicroClave Clear

A MicroClave Clear az egyetlen olyan neutrális displacementtel rendelkező csatlakozó, amely egyesíti magában a piacvezető Clave®technológiát és az átlátszó borítást, amely lehetővé teszi a folyadékút vizuális nyomon követését. Tisztán látható, hogy a vérvétel vagy a gyógyszer beadása után a csatlakozót teljesen átöblítették-e.

A tű nélküli intravénás (IV) csatlakozók kialakítása alapvetőszerepet játszik a kórházi tartózkodáshoz köthető véráramfertőzés (HA-BSI) csökkentésében. A MicroClave Clear neutrális displacementtel rendelkező egyenes folyadékútja, a hasított septuma és a minimális holttere együtt segít abban, hogy a luerre történő rácsatlakozásról vagy az arról történő lecsatlakozáskor minimális legyen a vér visszaáramlása a katéter végénél.

A MicroClave Clear innovatív technológiája révén nem csak fokozott biztonságot jelent a beteg számára, hanem igazoltan hatékony mikrobiológiai akadályt képez a baktériumok átvitelével és a kontaminációval szemben.


Letölthető dokumentációk

MicroClave clear / PDF prospektus

LETÖLTÉS
Tűnélküli IV technológia / PDF prospektus

LETÖLTÉS
Spiros / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!