Bemutatjuk a Rediroom összecsukható betegizolációs sátrat

A Rediroom egy sor olyan tulajdonsággal bír, amellyel a beteget meg lehet védeni az érintés útján és a levegőben terjedő kórokozókkal szemben.


Rediroom

Cseppfertőzés terjedése (csak cseppfertőzésre vonatkozó óvintézkedések):

A cseppek a kolonizált betegből két méteres sugarú körben szóródhatnak szét beszéd vagy tüsszögés során. A Rediroom egy fizikai akadályt hoz létre, valamint a HEPA rendszeren keresztül eltávolítja a fertőző cseppeket a levegőből, mielőtt még azok bekerülnének a betegszoba levegőjébe.

A Rediroom egy H12-es, nagy hatékonyságú levegőszűrőt tartalmaz, amely csapdába ejti a 0,3 mikrométernél kisebb részecskék 99,5 %-át. Ez elég finom ahhoz, hogy a baktériumokat fizikailag csapdába ejtse és elég hatékony ahhoz, hogy több részecskét szűrjön ki, mint egy N95 maszk.

Gyakori cseppfertőzéssel terjedő kórokozók Influenza, diftéria, mumpsz, szamárköhögés és meningococcus.

Terjedés direkt és inderekt kontakt révén (csepp és kontakt óvintézkedések):

A kórokozók hordozói direkt kontakt (jellemzően kontaminálódott kezekkel) vagy indirekt kontakt (kontaminálódott felületeken) úton terjeszthetik a fertőzést.

Egy fertőző beteg elhelyezése egy Rediroomban fizikailag megszakítja a direkt kontakt fertőzés körét. Az érintésmentes be- és kilépés csökkenti a kéz kontaminációját. A beépített PPE állomáson egy helyen tárolhatók és könnyen hozzáférhetők a védőfelszerelések, a kézhigiéniai eszközök és a felületfertőtlenítők.

Gyakori kontakt úton terjedő kórokozók MRSA, C. difficile, CPE és más MDR Gram-negatív organizmusok.

Rediroom
Rediroom
Rediroom


Letölthető dokumentációk

Rediroom / PDF prospektus

LETÖLTÉS
Gyakran Ismételt Kérdések / PDF prospektus

LETÖLTÉS

További információra van szüksége?

Hívjon minket a +36 1 262 4227 telefonszámunkon!